TEAM

TEAM

Be Mega is een project dat ontstaan is uit een gemeenschappelijke passie van Hannes en Helga, namelijk een gezonde levensstijl voor iedereen. Het klinkt eenvoudig, bijna cliché, maar dat is het allesbehalve. Stress, prestatiedruk, gezondheidsproblemen, negatieve gebeurtenissen of moeilijke omstandigheden gooien soms roet in het eten. Be Mega keert terug naar de basis: breathe, move and grow. Een krachtig concept ontwikkeld voor sporters, bedrijven en individuen.

>> Meet & Greet de experts van Be Mega

Hannes Geyskens, bewegingscoach

“Als voortrekker van mindful run in België coach ik sportievelingen die hun loop- en sportprestaties willen verbeteren. Mensen komen met heel uiteenlopende vragen naar de sessies en vaak is ademhaling een doorslaggevende factor én de uiteindelijke oplossing. Toen ik Helga leerde kennen was ik meteen gefascineerd door de Buteyko ademhalingstechnieken. Bewust lopen en bewust ademen… een top-combinatie!”

Helga Willems, Buteyko trainer

“Mijn ‘cup of tea’ is mensen begeleiden die fout ademen door bijvoorbeeld stress, astma of andere gezondheidsklachten. Een juiste en normale ademhaling is niet alleen helend voor mensen met klachten, maar voor elke persoon die voor een gezonde en duurzame levenswijze kiest. Toen Hannes mijn pad kruiste, wist ik meteen dat we onze krachten moesten bundelen. Beweeg, adem en groei als mens. Het kan maar zo eenvoudig zijn.”


Benieuwd hoe deze ijzersterke combo jouw leven kan veranderen?
Start hier >>