missie

missie

Beweging en ademhaling gaan hand in hand. Mindful run- en bewegingscoach Hannes Geyskens en ademhalingsspecialist en Buteyko trainer Helga Willems, vonden elkaar toevallig - of niet toevallig - en bundelden hun complementaire expertises en ervaringen in een nieuw en uniek project: Be Mega.

>> Start to Breathe, Move & Grow…

Tijdens intensieve brainstormsessies gingen Hannes en Helga op zoek naar de snijpunten van ‘gezond bewegen’ en ‘bewust ademen’ en ze ontdekten meteen dat ze alleen maar raakvlakken hadden. Dankzij het yin en yang effect van een goede ademhaling gecombineerd met bewust bewegen, vloeit automatisch een persoonlijke groei, een betere (mentale) gezondheid, minder stress, minder dips en meer energie. ‘Breathe, move & grow’ zijn de drie ‘key drivers’ van Be Mega.

>> Start to Be Mega…

Be Mega combineert het beste van verschillende werelden waaronder mindfulness, relaxatie, beweging, buteyko ademhaling en visualisatie. Je hoeft absoluut geen atleet of ervaren yogi te zijn, enkel een bewuste intentie hebben om een gezonde en evenwichtige levensstijl na te streven. Be Mega is een concept van bewegingsoefeningen gecombineerd met ademhalingstechnieken. Een instant mentale en lichamelijk boost met een impact op lange termijn.

>> 3, 2, 1… Start

Is jouw work-life balans niet in evenwicht? Ben je vaak moe, futloos of ga je uitgeblust naar je werk? Je slaapt niet al te best en je komt ‘s morgens moe uit je bed? Ervaar je veel prestatiedruk en stress op je werk? Ben je snel buiten adem en voel je je soms benauwd of ijl in je hoofd? Vind je absoluut geen motivatie om te sporten of te bewegen? Of ben je wel een sporter maar stagneren je prestaties en heb je het gevoel dat je je plafond hebt bereikt?


Welkom bij Be Mega  BUSINESS | SPORTS | HEALTH