Be Mega Business

Be Mega Business

>> Werken, bewegen en ademen met meer energie

Welzijn op het werk is anno 2017 een hot topic! Dé uitdaging van elk bedrijf is zonder twijfel het plan van aanpak rond ziekteverzuim, absenteïsme en het voorkomen van stress op het werk en burn-out. De gevolgen? Slapeloosheid, weinig energie, concentratieverlies, kort van adem, vermoeidheid… en dat straalt negatief af op de prestaties op de werkvloer.

>> Mega werken met een zachte ademhaling

Be Mega rolt in jouw bedrijf een ‘adem & beweeg’ programma uit dat je personeel actief stuurt naar een duurzame en gezondere levensstijl. We starten met ademhalingstechnieken – eenvoudig, maar zo belangrijk - gecombineerd met lichaamsbeweging en/of presentatietechnieken. Onze tips zijn overal en altijd toepasbaar: als je de trap oploopt, als je je handen wast, als je achter je pc of in de wagen zit, als je moet presenteren of vergaderen. Wij helpen jouw energie beter kanaliseren.

Samen met Be Mega zetten we letterlijk en figuurlijk de beweging in van stress en futloosheid naar meer energie en een fitter gevoel op het werk.

BE MEGA BUSINESS PROGRAMMA:

Tijdens een intake overlopen we de individuele werkpunten van de medewerkers en de doelstellingen van het bedrijf. We richten ons op de sportieve medewerkers én op de collega’s die geen zin of tijd hebben om te bewegen. Niet iedereen zit conditioneel op hetzelfde niveau, daarom stellen we een basic en een advanced pakket voor. Het basic programma is voor iedereen toegankelijk en het advanced programma is in combinatie met actief wandelen en/of lopen.

Praktische info

Voor wie? Bedrijven die willen inzetten op welzijn op het werk
Aantal personen? Groepen van maximum 12 medewerkers
Niveau? Basic (niet-actief sportief) tot advanced (actief sportief)
Locatie? Indoor in het bedrijf of outdoor
Wanneer? Voor, tijdens of na de kantooruren
Termijn? 6 praktijkgerichte sessies verspreid over 4 - 6 weken


Geef een BE MEGA BUSINESS BOOST aan jouw personeel! 
Start hier >>